Personvernereklæring

Personvern, nettbasert behandling av personopplysninger

Denne personvernerklæringen gjelder for EQUILIBRIUM AS, Org. Nr: 983 587 887 MVA, V/Hugo Olsen, +47 918 12 277, Tiursvingen 4, 1407 Vinterbro, hugo@equilibrium.biz sin nettside: https://www.equilibrium.biz.

EQUILIBRIUM AS v/Org.nr  983 587 887 er behandlingsansvarlig for personopplysninger som samles inn på nettsiden: https://www.equilibrium.biz.

EQUILIBRIUM AS v/Org.nr  983 587 887 omtales heretter  som “E.Q” videre ut denne personvernererklæringen.

 

Personopplysninger som behandles 

Eksempler på informasjon som innhentes:

– Navn
– Firmanavn i enkelte tilfeller
– Telefonnummer og e-postadresse
– Postadresse/fakturaadresse
– Informasjon om din bruk av nettsiden, i form av blant annet nettlesereinstillinger, hvilke undersider
som besøkes, og IP-adresse

 

Hvordan informasjon innhentes?

E.Q samler inn opplysninger gjennom skjemaer på våre nettsider. Det er frivillig å
oppgi denne informasjonen. Hvis du velger å ikke oppgi personopplysningene, kan vi være
forhindret fra å gi deg tilgang til produktet eller tjenesten.

 

Eksempel på skjema:

– Kontaktskjema
– Skjema for reservering
– Ved kjøp av produkter eller tjenester på våre nettsider – Skjema for bestilling

 

Formålet med informasjonen som innhentes

– For å kunne sende produkter til kunden
– For å kunne sende relevant informasjon
– For å kunne ta kontakt og tilby våre produkter og tjenester
Vi oppretter profiler på bakgrunnen av informasjonen som innhentes, for å kunne tilby deg de mest
relevante produktene og yte god kundeservice.

 

Hvordan lagres informasjonen?

Informasjon innhentet gjennom skjema på nettsidene tilknyttet E.Q og i våre interne kundesystemer.

Hvordan slettes opplysningene?

Informasjon slettes på oppfordring ved å kontakte vårt kundesenter.

Utlevering av informasjon til tredjepart?

Personopplysningene deles ikke med tredjepart.  Personopplysningene tilknyttet ulike skjemaer på nettsiden om for eksempel kontaktskjema, videresendes direkte til  E.Q sin e-postkonto [hugo@equilibrium.biz]

Rettigheter

Som bruker av nettsidene våre har du rett til å kreve innsyn i personopplysningene som vi behandler
om deg og hvordan de behandles. Du kan også kreve sletting, retting og begrensninger i
behandlingen av personopplysninger i henhold til personopplysningsloven.
Hvor behandlingen av personopplysninger er basert på samtykke, kan du til enhver tid trekke
samtykket tilbake.
Dersom du mener at E.Q ikke har overholdt dine rettigheter i henhold til
personopplysningsloven, har du rett til å klage til den aktuelle tilsynsmyndigheten. Dette gjøres ved
å sende klage til Datatilsynet, kontaktinformasjon er tilgjengelig på www.datatilsynet.no.

 

Kontaktinformasjon

EQUILIBRIUM AS

Org. Nr: 983 587 887 MVA

Hugo Olsen

Tiursvingen 4

1407 Vinterbro

hugo@equilibrium.biz
+47 918 12 277

Siste ord 1.

Ved å legge inn en elektronisk ordre på nettsiden https://www.equilibrium.biz bekrefter Kunden å være informert om alle vilkårene av beskyttelsen av personlig informasjon og godkjenner dem i sin helhet; 2. Kunden godkjenner disse reglene ved å huke av boksen i bestillingsskjemaet; 3. Kontrolløren eller E.Q kan oppdatere disse Reglene når som helst. Den nye, oppdaterte versjonen må være publisert på E.Q nettside. Disse reglene tar effekt den 10.08.2019